Azerbajdzjan

View listings

azerbajdzjan.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Azerbajdzjan

Fastigheter till salu i Azerbajdzjan

Azerbajdzjan är en före detta sovjetrepublik, en stat som gränsar till Kaspiska havet och Kaukasus och sträcker sig över Asien och Europa. Det gränsar till Kaspiska havet i öster, Ryssland i norr, Georgien och Armenien i väster och Iran i söder. Huvudstaden, Baku, är känd för den medeltida befästningen av Gamla stan, som husar palatset för Shirvanshahs, ett kungligt residens som går tillbaka till det femtonde århundradet och det gamla tornet av Jungfru tornet, som dominerar stadens silhuett.

Om du är intresserad av fastigheter till salu i Azerbajdzjan är det bättre att läsa vår rapport om dess fastighetsmarknad. Byggsektorn, både för bostadsfastigheter, kontor och hotell, infrastruktur och fastigheter till salu i Azerbajdzjan erbjuder betydande investeringsmöjligheter, tack vare Azeri-regeringens ambitiösa mål. Byggsektorn har varit en drivande sektor för Aserbajdsjans ekonomi fram till krisen, i själva verket var det en demonstration av dess ökande procentuella bidrag till landets BNP, från 8% 2011 till 12,1% 2015. År 2016, å andra sidan För närvarande beror lågkonjunkturen också på nedgången i byggsektorn, som förblir ekonomins andra sektor. I april i år ökade priserna på Bakus fastighetsmarknad med 2,49% jämfört med mars.

Ökningen av priserna på fastigheter till salu i Azerbajdzjan under den senaste månaden har påverkat nästan alla marknadssegment. Priserna på den primära fastighetsmarknaden ökade med 3,98%, priserna på sekundärmarknaden steg med 3,44%, priserna på marknaden ökade med 1,06% och priserna på hyresmarknaden ökade med 0, 39% för månaden.

I april 2018 sjönk priserna på Bakus fastighetsmarknad med 0,87% jämfört med samma period förra året. Minskningen beror främst på prisnedgången på marknaden för kommersiella fastigheter till försäljning i Baku.

Fastighetsmarknaden visar en stabiliseringstrend och en tillväxt på 6% förväntas på marknaden i slutet av året.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 37524

Försäljning Bar/Restaurang/Nattklubb, Azerbajdzjan, Aran, Göyçay, Göyçay

1,027,840.88SEK
Försäljning
Bar/Restaurang/Nattklubb

10000 m²
Hej! Ready business är till salu. Från för brådskande försäljning säljs det mycket billigare än realtid. En hektar mark där det finns ett rum det fi...
Cod. 2857

Försäljning Villa, Azerbajdzjan, Baku, Baku, center

1,914,664.50SEK
Försäljning
Villa

200 m²
Fastighet till salu i Baku nära centrum.God kvalitet hus.
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB